Hejsan!

Hej bloggen..
Har inte skrivit på länge som vanligt, jag har märkt att jag inte kan hålla reda och ta hand om en sak, men nu ska jag börja göra det och jag skiter fullständigt i folk som är idiotiska att dem ibland inte fattar vad dem skriver, har fått lite dåliga kommentarer och tänkte ta bort min blogg. Men nu skiter jag i allt och alla.
Igår var jag på praktiken, klippte och färgade mammas hår och det var jätte fint, asså jag klippte henne fint för första gången typ hahah.. Salongen heter Mitt I Stan nu och den ligger nära MakeUpStore... För er som vill komma och klippa sig hos mig hahah eller bara hälsa på och få lite tips kanske =P .. 
Imåndags så lämnade jag in min svenska novell som jag tyckte var jobbigt, men jag satte mig ner och skrev den i två timmar, typ 3 sidor lång var den.. Sabrin, den söta ängeln, rättade till den lite och gjorde den bättre.. Tack sötnosen.. Men på den så fick jag MVG hahah stolt jag är ..
Idag var jag inte på skolan för att jag mår lite skit, men det går över så jag tror jag kommer orka gå till skolan imorn ,, jag måste för att vi ska prata om utomlands praktik,, och jag vill åka till Libanon och praktisera där.. Hoppas att det går.. Men jag kommer att skriva här imorn..
Puss och GodNatt ♥

08/03-09

Har inte skrivit på jätte länge.. Jag fattar inte vad min tid går ut på ?? Ruttnar hemma typ.. Så jävla tråkig väder fyfaaaaan .. Jag har varit hemma, på stan, med vännerna, och pluggat lite... Jaa,, vad mer kan man göra ?!
Är så trött på mig själv och på allt omkring mig .. Vad man än gör så är det bara skit man får!!
Det känns som om dagarna är likadana,, man gör samma sak varje vecka.. Inget liv alls.
Jag tror att jag har ångrat mig att jag valt frisör .. Det är roligt men hur länge kommer jag att hålla på med det ? 5 år? 10 ?! sen då ?! Kommer jag orka vara frisör i 40 år ?!! absolut INTE !!!!!!! Jag måste plugga vidare, men till vad? Vad vill jag bli?
Imorn är det skolan som vanligt och efter det så ska jag försöka söka efter jobb.. Jag orkar inte vara hemma efter skolan, och pengarna ska jag spara och sen åka till libanon och syrien med dem... Hoppas att jag hittar iaf ..
Nu ska jag gå lägga mig är skit trött ,, har inte sovit på två dagar ,, sover jätte dåligt nu förtiden..
Godnatt ♥

04/03 - 09

Hejsan..
Ohh vilken dag det var idag asså.. Vi skulle till vilsta och gå typ 10 km.. Jag tog bussen ner till stan och mötte Olivia,Emma, Filippa och så Johanna med hennes hund Ebba.. hehe skit söööt hund ..
Vi träffade på vår mentor där uppe i vilsta och hon tyckte att vi var så duktiga att vi kom (eftersom vi brukar aldrig gå på sånt skit ) haha .. Vi kom på att sitta och fika på bryggan och skita i att gå 10 km .. Satte oss ner och fikade och drack varm choklad oh så mysigt det var .. Snackade lite skit om en skitstövel liten unge.. Sen gick vi tillbaka och vi bestämde oss att åka till badhuset.. Var och en åkte hem och skulle fixa lite grejer, men det blev att jag inte kunde åka .. Olivia åkte inte heller.. Så jag duschade och fixade mig och åkte till Olivia,, hon köpte drycka och chips och sa att jag skulle komma och kolla på film hemma hos henne.. Efter filmen så skulle jag gå på den dära kusren som jag snackade om,, men hittade inte dit haha cp jag är.. Så vi gick runt i Nyförs, skit fin ställe, och gungade med små barn och skrattade ihjäl oss.. Haha gjorde en skit dålig sak,, vi gick förbi en affär där och vi knackade på skyltfönstret och sprang iväg och mannen inne hann inte se oss .. Gick förbi där igen och såg att mannen stod utanför och rökte och han såg skit arg ut hahahha jag och Olivia försökte hålla oss när vi gick förbi men kunde inte så klart.. Gjorde mycket mer men ähh orkar inte skriva allt nu .. Snart ska jag upp och sova är så himla trött...
Godnatt ♥






Godnatt

Hey..
Var på praktiken idag, hade inte så mycket aoch göra.. Åt lunch med Johanna och Olivia, snackade skit om allt och alla hahah.. Vi saknade Filippa som fyllde 18 år igår.. Haha nu kan hon fixa allt utan mig ;) Älskar dej Fille..
Olivias pappa kom till e-tuna idag och hade ett möte med vår mentor .. Han ville prata om Olivias utbildning för att han ville att hon skulle flytta till Jämtland och fortsätta sin utbildning där.. Fy va bra och va glad jag vart när jag hörde att det inte gick,, Olivia ska stanna här <3 yessss....
Imorn har vi friluftsdag, jag ska ut och springa/gå typ 10 km ungefär.. Det ska bli så skönt och få en lång "promenad"... Saknar dem långa promenaderna som jag och naho tog i Hallstahammar,, ta tillbaka dem tiderna..
.. Sen ska jag hem och duscha byta om (om jag hinner) för att jag måste springa ut och söka jobb någonstans..
Klockan sex ska jag gå på en kurs om hur man kan göra ett företag för sig själv.. Jag kommer at skriva mer om det imorn .. Nu ska jag in och lägga mig ..
Godnatt ♥

03/03 - 09

God morgon!!
jag vet att jag inte har skrivit här på ett tag, men har haft fullt upp. Så jag tänkte att jag borde slänga in ett inlägg vad jag gjorde igår och dem sista tre dagarna..
Igår fyllde Fifi 18 ÅR .. HAHA GRATTIS FILLE ,, ohhh det känns så skönt att vara 18 år´,, sen var jag hemma hos Sandra och klippte henne, sen pluggade lite..  I söndags så var Sabrin och hennes mamma hemma hos oss, och i lördags så kom min store bror från Jönköping och hälsade på..
I fredags shoppade jag lite grejer och här är lite bilder..
Nu ska jag springa tillbaka till min praktik.. Ha en trevlig dag ..
Puss


Här är skinnjackan som jag köpte förut ..
 


RSS 2.0